Nowa lokalizacja już otwarta w Glen Ellyn!

Recenzje dla Eye Health Services Near River Forest, IL

Zespół Kirk Eye Center jest oddany dostarczaniu szerokiej gamy usług okulistycznych, aby zaspokoić Twoje wyjątkowe potrzeby widzenia. Jesteśmy rodzinną praktyką założoną ponad 50 lat temu, obecnie obejmującą trzy pokolenia lekarzy. Przez lata zaufało nam wielu pacjentów, aby zapewnić wysokiej jakości opiekę okulistyczną w bezpiecznym i uważnym środowisku. Zachęcamy do zapoznania się z opiniami naszych pacjentów, aby dowiedzieć się więcej o tym, czego możesz się spodziewać, odwiedzając nas w River Forest lub Gurnee, IL.

FILTRYRecenzje 61  
5.0
DAPI
Recenzja od MK  |  Źródło: Google  |  Czerwiec 06, 2024

Jestem pacjentką Kirka od dzieciństwa, a mój tata jest ich pacjentem jeszcze dłużej. Wyprowadziłem się, ale wróciłem, aby pomóc rodzicom. Zawsze uważałem ich za całkowicie godnych zaufania, ale ostatnio wykonali dla mnie magię. TLDR: Hiral Patel dał mi najlepszą receptę, jaką miałem od prawie dwóch dekad, a Viviana Cano złagodziła mój niepokój związany z powrotem do soczewek kontaktowych po prawie trzech dekadach noszenia samych okularów. Teraz wszystkie dodatkowe szczegóły. W zeszłym roku miałem tak poważną wadę wzroku, że złożyłem wniosek o orzeczenie o niepełnosprawności. Moja mama i tata nalegali, żebym wrócił do domu i pojechał do Kirka na ostateczną ocenę. Pięć godzin po spotkaniu moja przyszłość rysowała się w czarnych barwach. Ostatecznym zaleceniem tydzień później była operacja. Moi rodzice byli całkowicie gotowi i chętni za to zapłacić, ale nienawidzę wydawać ich pieniędzy i odkładać to na później. Pominę szczegóły dotyczące złego protokołu leczenia cukrzycy przepisanego przez mojego lekarza pierwszego kontaktu i tego, jak! zebrałam się na odwagę, aby zmienić własną dawkę insuliny i jak to prawdopodobnie uratowało mi życie, i przeskoczyłam do dnia, w którym znajoma powiedziała mi, że jej oczy nie śledzą razem i nie widzi w stereo, ale noszenie twardych soczewek jej pomogło prawdziwe widzenie przez kilka godzin dziennie. Od razu pomyślałem: „Zabierz mnie do Kirka i zapytaj ich o to”. Byłem prawie zbyt nieśmiały, aby umówić się na spotkanie, ale możliwość ponownego prowadzenia samochodu była zbyt kusząca. Zadzwoniłem i ustaliłem godzinę. Dotarłem tam godzinę wcześniej. David i ja siedzieliśmy na parkingu i jedliśmy pokrojonego arbuza z Jewel (ten sam plac). Byłem zdenerwowany. Doktor Patel pomaszerował do holu, żeby zabrać mnie na badanie, co natychmiast napełniło mnie pewnością siebie. Każdy, kto ma tak duże poczucie bezpieczeństwa osobistego, musi być świetny w swojej pracy. Nie zawiodłem się. „Chcę, żeby to zadziałało” – zaproponowałem. Uśmiechnęła się szybko i powiedziała: „pamiętaj, żeby mrugać”. Topię cię w drobiazgach. Pozwólcie, że dojdę do wniosku 10/10: mój wzrok jest teraz skorygowany na 20/20 (mogę czytać znaki z odległości trzech przecznic!), a soczewki korygują mój astygmatyzm i utrzymują wzrok w jednej linii. Teraz: Viviana. Kiedy poprosiłem ją, aby zrobiła sobie selfie, które jej się podoba (wykorzystam to w tej recenzji), nie od razu zrozumiała, że ​​ma to na celu jej pochwałę i docenienie. Ona w pełni zasługuje na jedno i drugie. Przyszedłem dwa dni po cudownym badaniu, nie mając pewności, czy udało mi się zdjąć codzienną soczewkę acuvue z prawego oka. Zerknęła i potwierdziła, że ​​już ich nie ma, po czym złożyła zamówienie na więcej soczewek próbnych, abym mógł się upewnić, że będą dla mnie odpowiednie. Przyszedłem dzisiaj ponownie z obydwoma soczewkami w nosie i bardzo się tym niepokoiłem. Dzisiaj Viviana zdjęła soczewki i udzieliła mi pocieszającego tutorialu, który moim zdaniem może pomóc (a następnie cierpliwie wysłuchała, jak dałem jej niechcianą lekcję na temat handlu bezbronnymi grupami na obszarach wiejskich, która wypłynęła z mojej tyrady przeciwko facepalmowi Loyoli. Cierpliwa i miły i bardzo pomocny. Dziękuję. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MK  |  Źródło: Skowyt  |  Czerwiec 05, 2024

Jestem pacjentką Kirka od dzieciństwa, a mój tata jest ich pacjentem jeszcze dłużej. Wyprowadziłem się, ale wróciłem, aby pomóc rodzicom. Zawsze uważałem ich za całkowicie godnych zaufania, ale ostatnio wykonali dla mnie magię. TLDR: Hiral Patel dał mi najlepszą receptę, jaką miałem od prawie dwóch dekad, a Viviana Cano złagodziła mój niepokój związany z powrotem do soczewek kontaktowych po prawie trzech dekadach noszenia samych okularów. A teraz wszystkie dodatkowe szczegóły. W zeszłym roku miałem tak poważną wadę wzroku, że złożyłem wniosek o orzeczenie o niepełnosprawności. Moja mama i tata nalegali, żebym wrócił do domu i pojechał do Kirka na ostateczną ocenę. Pięć godzin po spotkaniu moja przyszłość rysowała się w czarnych barwach. Ostatecznym zaleceniem tydzień później była operacja. Moi rodzice byli całkowicie gotowi i chętni za to zapłacić, ale nienawidzę wydawać ich pieniędzy i odkładać to na później. Pominę szczegóły dotyczące złego protokołu leczenia cukrzycy przepisanego przez mojego lekarza pierwszego kontaktu oraz tego, jak zdobyłam się na odwagę, aby zmienić własną dawkę insuliny i jak to prawdopodobnie uratowało mi życie, i przejdę od razu do dnia, w którym znajomy powiedział mi mi, że jej oczy nie śledzą razem i nie widzi w stereo, ale noszenie twardych soczewek zapewnia jej prawdziwy wzrok przez kilka godzin dziennie. Od razu pomyślałem: „Zabierz mnie do Kirka i zapytaj ich o to”. Byłem prawie zbyt nieśmiały, aby umówić się na spotkanie, ale możliwość ponownego prowadzenia samochodu była zbyt kusząca. Zadzwoniłem i ustaliłem godzinę. Dotarłem tam godzinę wcześniej. David i ja siedzieliśmy na parkingu i jedliśmy pokrojonego arbuza z Jewel (ten sam plac). Byłem zdenerwowany. Doktor Patel pomaszerował do holu, żeby zabrać mnie na badanie, co natychmiast napełniło mnie pewnością siebie. Każdy, kto ma tak duże poczucie bezpieczeństwa osobistego, musi być świetny w swojej pracy. Nie zawiodłem się. „Chcę, żeby to zadziałało” – zaproponowałem. Uśmiechnęła się szybko i powiedziała: „pamiętaj, żeby mrugnąć”. Topię cię w drobiazgach. Pozwólcie, że dojdę do wniosku 10/10: mój wzrok jest teraz skorygowany na 20/20 (mogę czytać znaki z odległości trzech przecznic!), a soczewki korygują mój astygmatyzm i utrzymują wzrok w jednej linii. Teraz: Viviana. Kiedy poprosiłem ją, aby zrobiła sobie selfie, które jej się podoba (wykorzystam to w tej recenzji), była tak pokorna, że ​​nie od razu zrozumiała, że ​​oznacza to jej pochwałę i docenienie. Ona w pełni zasługuje na jedno i drugie. Przyszedłem dwa dni po cudownym badaniu, nie mając pewności, czy udało mi się zdjąć codzienną soczewkę acuvue z prawego oka. Zerknęła i potwierdziła, że ​​już ich nie ma, po czym złożyła zamówienie na więcej soczewek próbnych, abym mógł się upewnić, że będą dla mnie odpowiednie. Dziś przyszedłem ponownie z obiema soczewkami w nosie i bardzo się tym niepokoiłem. Dzisiaj Viviana zdjęła soczewki i udzieliła mi pocieszającego samouczka, który moim zdaniem może pomóc (a następnie cierpliwie i cierpliwie wysłuchała, jak dałam jej niechcianą lekcję na temat handlu bezbronnymi grupami na obszarach wiejskich, która wynikła z mojej tyrady przeciwko facepalmowi Loyoli. Cierpliwy, miły i bardzo pomocny! Dziękuję Ci. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od LK  |  Źródło: Google  |  Mar 29, 2024

Dziś po raz pierwszy odwiedziłam Kirk Eye Center w celu usunięcia gradówki (przypominającej jęczmień) z powieki. Wszyscy w obiekcie byli bardzo mili i sprawili, że poczułem się jak w domu. Doktor Kirk był wspaniały, udzielał wielu informacji i sprawił, że poczułam się bardzo komfortowo. Naprawdę bardzo polecam to centrum i nie mogę być bardziej zadowolony z mojego doświadczenia. Dziękuję Doktorze! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od NV  |  Źródło: Google  |  Listopada 29, 2023

Przyszedł jako spacer z powodu dyskomfortu w oczach i byli w stanie wcisnąć mnie jak najszybciej! Ich personel jest bardzo miły i gościnny – nie trzeba było zbyt długo czekać na wizytę u lekarza. Gorąco polecam Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DB  |  Źródło: Google  |  Listopada 13, 2023

Wspaniała obsługa w dziale optycznym! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od JL  |  Źródło: Google  |  Październik 26, 2023

Miła i szybka obsługa, a co roku rzetelne badanie wzroku. Dzięki! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od SK  |  Źródło: Google  |  Październik 24, 2023

Doktor Tyler Kirk przeprowadził operację zaćmy i jaskry w każdym z moich oczu. Wyniki są fantastyczne. Procedura została dobrze wyjaśniona i udzielono odpowiedzi na wszystkie moje pytania, więc było bardzo komfortowo. Cały zespół był przemyślany i przyjemny. To było wspaniałe doświadczenie. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od KK  |  Źródło: Google  |  Październik 04, 2023

Przyjmowano mnie w dniu wizyty, bez konieczności czekania. Personel był bardzo uprzejmy. Doktor Scott Kirk bardzo sprawnie przeprowadził badanie i omówił wszelkie wymagane dalsze działania. Ponieważ był to mój coroczny egzamin, moje dane były natychmiast dostępne do celów porównawczych. Jestem w Kirk Eye Center od ponad dziesięciu lat i zamierzam kontynuować współpracę z nimi. ponieważ jestem bardzo zadowolona z opieki, jaką otrzymuję. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od SH  |  Źródło: Google  |  Września 29, 2023

Doktor Patel był bardzo dobry i dokładny. To bardzo przyjemny ośrodek dla oka. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DS  |  Źródło: Google  |  Września 28, 2023

Świetna coroczna kontrola w tym pięknym biurze. Bardzo przyjazny personel Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DD  |  Źródło: Google  |  Września 22, 2023

Chciałem zmienić okulistę i gorąco polecam Kirk Eye Center. Umówiłem się na wizytę, odwiedziłem doktora Patela i miałem bardzo dobre doświadczenia. Każdy pracownik z którym miałem do czynienia był bardzo miły i pomocny. Udało mi się wejść i wyjść bardzo szybko, prawie bez czekania. Po moich dobrych doświadczeniach zdecydowałam się umówić mamę na wizytę u doktora Scotta Kirka. Ponownie bardzo dobre doświadczenie. Wszyscy pracownicy są bardzo mili i pomocni. Jedna z techników, Ursula, była niezwykle pomocna i zadbała o to, aby moja niepełnosprawna mama otoczona była opieką i czuła się komfortowo przez całą wizytę. Cały gabinet działa bardzo sprawnie, nie rezygnując z opieki. Gorąco polecam Kirk Eye Center w River Forest! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od NI  |  Źródło: Google  |  Września 21, 2023

Personel w lokalizacji River Forest jest bardzo miły i bardzo przyjazny. Pat i Joanne są bardzo sympatyczni. Mimi jest świetna w sklepie optycznym. Lekarze są doskonali. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od NJ  |  Źródło: Google  |  Czerwiec 23, 2023

Chcę podziękować dr. Tylerowi Kirkowi za jego doskonałą opiekę nad moimi oczami. Zacząłem jako pacjent z jaskrą i stopniowo rozwinęła się zaćma w obu oczach. Opieka dr Kirka podczas usuwania zaćmy przywróciła mi wzrok do 20/20, a ciśnienie jaskry zostało znacznie zmniejszone. Komunikacja jest dokładna dla wszystkich procedur. Bardzo polecam dr Tylera Kirka do pielęgnacji oczu. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od SB  |  Źródło: Google  |  Jan 29, 2023

Jestem absolutnie zachwycona Kirk Eye Center! Byłem wcześniej leczony na problemy z suchym okiem w dużej klinice okulistycznej w hrabstwie DuPage, ale nie zauważyłem żadnej poprawy. Po raz pierwszy zobaczyłem doktora Tylera Kirka w jego biurze w Glen Ellyn, który przeprowadził dokładny wywiad i naprawdę mnie wysłuchał! Odesłał mnie do dr Cartera Kirka w River Forest, gdzie ponownie zostałem potraktowany z empatią i zrozumieniem. Polecił mi zabiegi, które naprawdę na mnie działają! Mój wzrok znacznie się poprawił! Nie mogę wystarczająco polecić Kirk Eye Center. Lekarze są kompetentni i współczujący, a personel jest fantastyczny (krzyczeć do ciebie, Cassandra)! Problemy ze wzrokiem są dość przerażające, ale wszyscy, z którymi miałem do czynienia, od personelu biurowego, przez techników, po samych lekarzy, sprawiali, że czułem się mile widziany i komfortowy. BARDZO polecam to miejsce. Więcej

4.0
DAPI
Recenzja od RB  |  Źródło: Google  |  Jan 27, 2023

Jestem zaledwie dzień po operacji zaćmy lewego oka i czuję się dobrze; większość niewyraźnego widzenia zniknęła. Moje doświadczenie było dobre. Lekarz i personel, który się mną opiekował, miał doświadczenie w tego typu operacjach. Podobało mi się, że na każdym kroku informowali mnie o tym, co się dzieje i co oznaczają poszczególne leki podane mojemu oku. W lutym mam robione drugie oko. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MV  |  Źródło: Google  |  Grudnia 08, 2022

Świetny personel, a dr Scarpulls i dr Kirk są bardzo wykwalifikowani i dokładni. Miałem mały problem z młodą techniką, która nie chciała wyjaśnić, jaki test robi. Tak mnie zestresowała, że ​​musiałam przejąć Danielle, a ona była niesamowita. Tęsknię za Shirley. Daję 5 gwiazdek, ponieważ chodzę do ich kliniki od wielu lat, a dr Scarpulla wyleczył mnie z jaskry i pomógł mi rozwiązać problemy z oczami. Zostałem skierowany na operację lewego oka. w końcu to zrobię. Niech Bóg Was błogosławi. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od RK  |  Źródło: Google  |  Listopada 17, 2022

Centrum Kirk Eye w Chicago jest wyjątkowe. Personel jest profesjonalny i przyjazny. Dr Carter Kirk jest jednym z najlepszych okulistów, jakich kiedykolwiek spotkałem. Po dwóch wizytach rozwiązał moje problemy z suchym okiem. Do zobaczenia za 6 miesięcy na badaniu kontrolnym. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od ML  |  Źródło: Google  |  Sierpnia 31, 2022

Cześć, moje doświadczenie z dr Tylerem Kirkiem było bardzo dobre, wykonał oboje moich oczu, najpierw usunięcie zaćmy, a następnie z powodu jaskry, zaczął odprowadzać płyn, aby obniżyć ciśnienie. Nie miałem żadnych problemów. Kiedy wróciłem na badanie, zapytał mnie, jak się masz teraz, powiedziałem mu, że jest tak dobry, że widzę, o czym myśli. 🤣🤣🤣🤣🤣 po tym dobrze się uśmiał, więc jeśli chcesz, aby świetny Doktor odwiedził Kirk Eye Center, zobaczysz świat znacznie wyraźniej, obiecuję. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od SG  |  Źródło: Google  |  Lipiec 15, 2022

Przyjazny personel administracyjny i kompetentny personel medyczny. Bardzo wyrozumiały i dokładny w historii medycyny i badaniach oczu w przypadku różnych problemów ze zdrowiem oczu. Pomógł również w zakresie biurokracji ubezpieczeniowej / zatwierdzenia farmaceutycznego, z którym miałem problemy w przeszłości u innych świadczeniodawców. Orzeźwiający! Więcej

4.0
DAPI
Recenzja od LP  |  Źródło: Skowyt  |  Mar 13, 2022

Miałem operację soczewki refrakcyjnej w celu skorygowania dalekowzroczności i astygmatyzmu w ośrodku okulistycznym Kirka i miałem bardzo dobry wynik. Scott Kirk wykonał nacięcie za pomocą chirurgii laserowej, a Kent umieścił soczewkę... Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim zainteresowanym chirurgią korekcji wzroku skonsultowanie się z dr. Kościół. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od ES  |  Źródło: Google  |  Listopada 12, 2021

Uwielbiamy sposób, w jaki dział optyczny dba o swoich klientów, zwłaszcza Robina, który jest bardzo przyjazny i uczynny. Moja rodzina gorąco poleca dział Kirk Optical dla wszystkich Twoich potrzeb związanych z okularami. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od J.1  |  Źródło: Google  |  Listopada 06, 2021

Dział optyczny zawsze bardzo pomaga w doborze oprawek lub w moim ostatnim przypadku znalazłam oprawki, które kocham i przywiozłam je, a oni mogli zamówić soczewki dla mnie. Podoba mi się również to, że możesz wejść i wprowadzić poprawki w razie potrzeby, co jest świetne w przypadku mojego syna, gdy jego okulary wyginają się w sezonie sportowym. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od SM  |  Źródło: Google  |  Październik 30, 2021

Sklep optyczny był bardzo pomocny. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od JW  |  Źródło: Google  |  Październik 16, 2021

Uważam, że jest to bardzo profesjonalne miejsce do pielęgnacji oczu. Przeszłam dokładne badanie wzroku, w tym test ciśnieniowy pod kątem ujęć siatkówki z jaskry i możliwości widzenia, które zostały przez nas przetestowane. Lekarz omówił ze mną wyniki i dał mi pełne zrozumienie stanu zdrowia moich oczu oraz tego, czego mogę się spodziewać w nadchodzących latach jako senior. Uwielbiam dziedzictwo tego miejsca, wierzę, że zostało założone przez dziadka i kilku krewnych o nazwisku dr Kirk, którzy tam pracują, wygląda na to, że mają bardzo czyste miejsce, a ich technologia wydaje się być najnowsza. Gorąco polecam to miejsce każdemu, kto potrzebuje opieki nad oczami i możesz otrzymać receptę i kupić okulary na miejscu tego samego dnia Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od ED  |  Źródło: Google  |  Września 19, 2021

Fantastyczne doświadczenie zamawiania pierwszej pary okularów mojej córki w sklepie optycznym. Dr Kent odkrył jej astygmatyzm po dokładnym badaniu. Ma świetne zachowanie wobec dzieci i natychmiast ją uspokoił. Wysoce zalecane ! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od ED  |  Źródło: Google  |  Sierpnia 20, 2021

Fantastyczne doświadczenie zamawiania pierwszej pary okularów mojej córki w sklepie optycznym. Dr Kent odkrył jej astygmatyzm po dokładnym badaniu. Ma świetne zachowanie wobec dzieci i natychmiast ją uspokoił. Wysoce zalecane ! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MO  |  Źródło: Google  |  Czerwiec 03, 2021

Uwielbiam Centrum Optyczne w Kirk Eye Center. Świetna obsługa i indywidualne podejście. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od CK  |  Źródło: Google  |  19 maja 2021 r.

Jestem niezmiernie zadowolona z mojego doświadczenia w Kirk Eye Center. Panie w centrum optycznym były bardzo pomocne i bardzo przyjazne. Przyniosłem parę okularów chirurgicznych, z których wypadła soczewka, a producent potrzebowałby co najmniej kilku tygodni, aby mi je zwrócić. Ze względu na mój zawód nie mogę sobie pozwolić na obchodzenie bez nich dłużej niż kilka dni. Martwiło mnie to, że te obiektywy muszą być idealnie ustawione, ponieważ są to bardzo drogie instrumenty precyzyjne. Personel spędził ponad godzinę pomagając mi w tym, a my w końcu jesteśmy w stanie przywrócić je sprawne i znów mogę je doskonale widzieć. Jestem pod ogromnym wrażeniem, że personel poświęcił czas i miał cierpliwość, aby ze mną współpracować. Od teraz, jeśli czegoś potrzebuję, centrum oczu Kirk z pewnością będzie moim pierwszym wyborem. Dziękuję, podczas gdy masz bardzo przyjazny i otwarty personel Licencjonowany elektryk Cheryl Koby LE Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od CK  |  Źródło: Skowyt  |  09 maja 2021 r.

Jestem niezmiernie zadowolona z mojego doświadczenia w Kirk Eye Center. Panie w centrum optycznym, gdzie są pomocne, ponieważ mogą być we wszystkim bardzo przyjazne. Przyniosłem parę okularów chirurgicznych, w których soczewka wypadła z timera, a producent potrzebowałby co najmniej kilku tygodni, aby mi je zwrócić. Ze względu na mój zawód nie mogę sobie pozwolić na obchodzenie bez nich dłużej niż kilka dni. Martwiło mnie to, że te obiektywy muszą być idealnie ustawione, ponieważ są to bardzo drogie instrumenty precyzyjne. Personel spędził ponad godzinę, pomagając mi w tym, a my w końcu jesteśmy w stanie przywrócić je sprawne i znów widzę je doskonale. Jestem pod ogromnym wrażeniem, że personel poświęcił czas i miał cierpliwość, aby ze mną współpracować. Od teraz, jeśli będę czegoś potrzebowała, Kirk Eye Center z pewnością będzie moim pierwszym wyborem. Dziękuję, masz bardzo przyjazny i otwarty personel !!! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od CK  |  Źródło: Google  |  06 maja 2021 r.

Jestem niezmiernie zadowolona z mojego doświadczenia w Kirk Eye Center. Panie w centrum optycznym były bardzo pomocne i bardzo przyjazne. Przyniosłem parę okularów chirurgicznych, z których wypadła soczewka, a producent potrzebowałby co najmniej kilku tygodni, aby mi je zwrócić. Ze względu na mój zawód nie mogę sobie pozwolić na obchodzenie bez nich dłużej niż kilka dni. Martwiło mnie to, że te obiektywy muszą być idealnie ustawione, ponieważ są to bardzo drogie instrumenty precyzyjne. Personel spędził ponad godzinę pomagając mi w tym, a my w końcu jesteśmy w stanie przywrócić je sprawne i znów mogę je doskonale widzieć. Jestem pod ogromnym wrażeniem, że personel poświęcił czas i miał cierpliwość, aby ze mną współpracować. Od teraz, jeśli czegoś potrzebuję, centrum oczu Kirk z pewnością będzie moim pierwszym wyborem. Dziękuję, podczas gdy masz bardzo przyjazny i otwarty personel Licencjonowany elektryk Cheryl Koby LE Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od ST  |  Źródło: Google  |  Kwiecień 19, 2021

Kirk Eye Center jest naprawdę najlepszy. Wszyscy są tacy mili i przyjaźni - zwłaszcza pracownicy Działu Optycznego; nigdy się nie spieszy i zawsze chętnie rozmawia. Pierwszą parę kontaktów zdobyłem w Kirk Center, gdy miałem 19 lat (to było ponad 30 lat temu). Wracam, bo naprawdę są najlepsi. Mieszkam godzinę drogi i nadal warto wracać co roku na badanie wzroku (i kontakty). Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od JK  |  Źródło: Google  |  Kwiecień 19, 2021

Miałem dzisiaj problem z kontaktem, więc pojechałem do centrum zobaczyć Robina na wydziale optycznym. Jest absolutnie cudowna! Kompetentny i przyjazny. Zbadała i zdecydowała, że ​​powinienem zobaczyć się z dr Carterem. Był to pierwszy raz z nim i byłem bardzo zadowolony zarówno z jego wiedzy, jak i sposobu bycia. Świetne miejsce, do którego można przyjść, jeśli chodzi o zdrowie oczu. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od ST  |  Źródło: Google  |  Mar 26, 2021

Kirk Eye Center jest naprawdę najlepszy. Wszyscy są tacy mili i przyjaźni - zwłaszcza pracownicy Działu Optycznego; nigdy się nie spieszy i zawsze chętnie rozmawia. Pierwszą parę kontaktów zdobyłem w Kirk Center, gdy miałem 19 lat (to było ponad 30 lat temu). Wracam, bo naprawdę są najlepsi. Mieszkam godzinę drogi i nadal warto wracać co roku na badanie wzroku (i kontakty). Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od JR  |  Źródło: Google  |  Mar 26, 2021

Zawsze miałem świetne doświadczenia z Kirk Eye Center. Centrum optyczne jest wspaniałe. Mają świetne opcje, a personel jest niezwykle pomocny. Nie mogłem znaleźć pary oprawek, które pasowałyby do mojej małej twarzy, a Mimi natychmiast rozpoznała problem. Zamówiła w sklepie kilka oprawek i pasowały idealnie. Byłem podekscytowany. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od JT  |  Źródło: Google  |  Mar 26, 2021

Dr Kirk i personel są wspaniali! W momencie wejścia witają Cię uśmiechy i przyjazny personel. Dział optyczny jest świetny i dba o to, jak lubisz swoje okulary. Będą z tobą i dadzą ci opinie, jeśli o to poprosisz. Zdecydowanie biuro, do którego warto przyjść. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od JK  |  Źródło: Google  |  Mar 25, 2021

Miałem dzisiaj problem z kontaktem, więc pojechałem do centrum zobaczyć Robina na wydziale optycznym. Jest absolutnie cudowna! Kompetentny i przyjazny. Zbadała i zdecydowała, że ​​powinienem zobaczyć się z dr Carterem. Był to pierwszy raz z nim i byłem bardzo zadowolony zarówno z jego wiedzy, jak i sposobu bycia. Świetne miejsce, do którego można przyjść, jeśli chodzi o zdrowie oczu. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MW  |  Źródło: Google  |  Mar 19, 2021

Poszedłem na rutynowe badanie wzroku i miałem wspaniałe doświadczenie. Dr Bauer był bardzo przystojny i dokładny. Wszystko wyjaśnił i odpowiedział na wszystkie moje pytania, nawet te, które zadałem dwa razy :). Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od SH  |  Źródło: Google  |  Luty 25, 2021

Kirk Eye Centre to doskonała praktyka, w której pracują niezwykle uważni i troskliwi okuliści oraz personel, który zapewnia przyjemne doświadczenie podczas badania wzroku. Personel był bardzo wydajny i nigdy nie czułem się zagubiony w tłumie. Dr Kirk był niesamowity i dokładny i naprawdę poświęcił czas na wysłuchanie moich obaw. W końcu znalazłam miejsce, do którego mogłabym się udać rutynową pielęgnacją oczu! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od M.  |  Źródło: Oceny zdrowia  |  Listopada 26, 2020

Miałam nacięcie gradówki i łyżeczkowanie wykonane przez dr. Kenta Kirka. Był miły, dokładnie wytłumaczył procedurę i wykonał ją bardzo delikatnie. Personel Kirk Eye Center był bardzo profesjonalny i miły. Gorąco polecam Dr. Kent Kirk i Kirk Eye Center. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od R & D  |  Źródło: Facebook  |  Listopada 11, 2020

Najlepsze miejsce na badanie wzroku i okulary. Hej Russ, możesz wysłać mi zaproszenie do znajomych, abyśmy mogli zostać przyjaciółmi, jeśli nie masz nic przeciwko. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od R & D  |  Źródło: Facebook  |  Listopada 11, 2020

Najlepsze miejsce na badanie wzroku i okulary. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od R & D  |  Źródło: Facebook  |  Listopada 11, 2020

Najlepsze miejsce na badanie wzroku i okulary. Dziękuję Dziękujemy za miłe słowa. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MW  |  Źródło: Google  |  Września 25, 2020

Poszedłem na rutynowe badanie wzroku i miałem wspaniałe doświadczenie. Dr Bauer był bardzo przystojny i dokładny. Wszystko wyjaśnił i odpowiedział na wszystkie moje pytania, nawet te, które zadałem dwa razy :). Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od RM  |  Źródło: Google  |  Mar 19, 2020

Jestem pacjentem Kirka od 15 lat. To była moja druga operacja z dr Scottem Kirkiem. Usunięcie zaćmy i laserowa korekcja wzroku przebiegły bezboleśnie i sprawnie. Cały personel był uprzejmy i ostrożny. Polecam Kirk Eye Center wszystkim moim znajomym. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DK  |  Źródło: Skowyt  |  Lipiec 01, 2019

Uwielbiam moje nowe okulary Silhouette i okulary korekcyjne Maui Jim. Sprawiają, że czuję się jak milion dolarów. Kierownik ds. optycznych, Robin, był bardzo pomocny w pomaganiu mi w wyborze, pomiarze i obserwacji. Kirk Eye Center zastosowało receptę, którą otrzymałem z innego ośrodka optycznego. W przyszłym roku jadę prosto do Kirk Eye Center. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DK  |  Źródło: Skowyt  |  Lipiec 01, 2019

Uwielbiam moje nowe okulary Silhouette i okulary korekcyjne Maui Jim. Sprawiają, że czuję się jak milion dolarów. Kierownik ds. optycznych, Robin, był bardzo pomocny w pomaganiu mi w wyborze, pomiarze i obserwacji. Kirk Eye Center zastosowało receptę, którą otrzymałem z innego ośrodka optycznego. W przyszłym roku jadę prosto do Kirk Eye Center. Więcej

4.0
DAPI
Recenzja od Anonimowy  |  Źródło: ZocDoc  |  Czerwiec 06, 2019

Dr Bauer jest świetny. Wszyscy pracownicy są bardzo przyjaźni i dobrzy w swojej pracy, ale trzeba długo czekać. Odczekałem 20 minut, zanim technik obejrzy mnie na badanie wzroku, a następnie 45 minut od chwili, gdy usiadłem w poczekalni, aż zobaczyłem mnie dr Bauer. Po prostu wydaje się, że przebywanie tam przez półtorej godziny jest przesadne.czytaj więcej Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od EM  |  Źródło: Google  |  28 maja 2019 r.

Miałem bardzo przyjemne doświadczenie w Kirk Eye Center. Miałem LASIK, aby skorygować bardzo słabe widzenie w obu oczach i astygmatyzm. Dr Kirk był profesjonalistą i nie wpychał mnie do gabinetu, zanim uznał, że jestem gotowy i realny kandydat. Jako diabetyk pojawiły się dalsze obawy/rozważania związane z procedurą, o której dr Kirk był bardzo świadomy. Widziałem go przez rok, zanim zdecydował, że nadszedł właściwy czas na operację. W ciągu tego roku pracownicy biura regularnie meldowali się ze mną. Mój powrót do zdrowia po operacji był łatwy i bezbolesny. Zdecydowanie polecam wizytę w Kirk Eye Center, jeśli rozważasz LASIK! Więcej

4.0
DAPI
Recenzja od Anonimowy  |  Źródło: ZocDoc  |  28 maja 2019 r.

Dr Bauer jest świetny. Wszyscy pracownicy są bardzo przyjaźni i dobrzy w swojej pracy, ale trzeba długo czekać. Odczekałem 20 minut, zanim technik obejrzy mnie na badanie wzroku, a następnie 45 minut od chwili, gdy usiadłem w poczekalni, aż zobaczyłem mnie dr Bauer. Po prostu wydaje się, że przebywanie tam przez półtorej godziny jest przesadą. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DK  |  Źródło: Google  |  28 maja 2018 r.

Kirk Eye Center zapewnia troskliwą, przemyślaną i wykwalifikowaną opiekę okulisty dla pacjentów w każdym wieku. Wygoda posiadania gabinetu lekarskiego, gabinetu zabiegowego i salonu optycznego w jednym miejscu jest bezcenna. Osobiście jestem pacjentem od ponad 50 lat i gorąco polecam tę praktykę! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DK  |  Źródło: Google  |  Mar 19, 2018

Kirk Eye Center zapewnia troskliwą, przemyślaną i wykwalifikowaną opiekę okulisty dla pacjentów w każdym wieku. Wygoda posiadania gabinetu lekarskiego, gabinetu zabiegowego i salonu optycznego w jednym miejscu jest bezcenna. Osobiście jestem pacjentem od ponad 50 lat i gorąco polecam tę praktykę! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MI  |  Źródło: Skowyt  |  Październik 17, 2017

Przeniosłem się do tej praktyki rok temu, aby mieć regularne badania oczu z powodów medycznych, które miałem dawno temu. Po okropnych doświadczeniach w mojej poprzedniej klinice, Chicago Eye Institute, byłem pod wrażeniem wydajnej i przyjaznej obsługi kliniki okulistycznej Kirk. Widzę tylko doktora Scotta Kirka, który sprawia wrażenie inteligentnego, rozważnego i przyjaznego lekarza. Zdecydowanie polecam to miejsce przyszłym pacjentom. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MI  |  Źródło: Skowyt  |  Październik 17, 2017

Przeniosłem się do tej praktyki rok temu, aby mieć regularne badania oczu z powodów medycznych, które miałem dawno temu. Po okropnych doświadczeniach w mojej poprzedniej klinice, Chicago Eye Institute, byłem pod wrażeniem wydajnej i przyjaznej obsługi kliniki okulistycznej Kirk. Widzę tylko doktora Scotta Kirka, który sprawia wrażenie inteligentnego, rozważnego i przyjaznego lekarza. Zdecydowanie polecam to miejsce przyszłym pacjentom. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od Anonimowy  |  Źródło: Vitals  |  Mar 25, 2017

W 2015 roku wykonałem procedurę ebb flow Mam chorobę autoimmunologiczną sjogrena powodującą skrajnie suche oczy, ta procedura bardzo dobrze pomogła Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od RN  |  Źródło: Skowyt  |  Września 25, 2014

Niedawno poszedłem zobaczyć, czy mogę dostać Lasik. Dorastając, miałem idealną wizję, a wraz z wiekiem zauważyłem, że mój wzrok się pogarsza (starczowzroczność). Najpierw oszuści po czterdziestce, potem monowizje, a potem dwuogniskowe soczewki i okulary. Wtedy wędruję, moja ogólna wizja również spadała. W wieku 40 lat nie chciałem kontynuować tego. Po dokładnym badaniu dr Kirk powiedział mi, że nie jestem „dobrym kandydatem na lasik”, ponieważ zauważył wczesny początek zaćmy. Nie było to od razu zauważalne i nie było zachmurzenia. Dr Kirk powiedział mi, że pierwszą wskazówką, która doprowadziła do znacznie bardziej szczegółowego badania, było to, że moja recepta zmieniła pełne 58 dioptrie w ciągu jednego roku i to była oznaka możliwej zaćmy. Mniej szczegółowy egzamin mógł tego nie wychwycić, dopóki nie byłyby bardziej rozwinięte. Moja wizja będzie się tylko pogarszać i niszczyć dobro Laisik. Chociaż zaćma nie stałaby się problemem przez około 2 lat, musiałbym pozostać w okularach lub soczewkach i każdego roku mieć pogarszający się wzrok. Proponowanym rozwiązaniem długoterminowym byłaby operacja zaćmy, a następnie wszczepienie soczewek dwuogniskowych. Uważany za planowy zabieg chirurgiczny, był droższy niż Lasik, ale był rozwiązaniem „na całe życie”, co oznacza, że ​​mój wzrok nigdy się nie pogorszył po operacji. Po niezależnych badaniach zgodziłam się i miałam wyremontowane oboje oczu. Wszczepiono mi soczewki IOL „Restore”. Wszyscy ich pracownicy są bardzo pomocni i wszystkie moje obawy zostały rozwiązane. Nie obiecywali doskonałej wizji, tylko to, że zobaczę wielką poprawę. Ten rodzaj zabiegu oznaczał również, że nigdy nie rozwinęłaby się zaćma. Oczy były wykonywane pojedynczo, w odstępie dwóch tygodni. Zabiegi były całkowicie bezbolesne. Odmówiłem jakiejkolwiek sedacji, ponieważ chciałem w pełni zrozumieć, co się dzieje. Nie było takiej potrzeby. Obaj lekarze (po pierwsze Scott, po drugie Kent) upewnili się, że rozumiem wszystko, co się dzieje. Dalsza opieka była doskonała. Najlepszy sposób na opisanie wyników jest cudowny! Teraz mam widzenie 15/20 w obu oczach i jestem całkowicie wolny od jakichkolwiek dodatkowych okularów (w tym oszustów). Zauważyłem też, że nie widziałem już "mętów", które zacząłem oglądać w ciągu ostatniego roku. Mam krystalicznie czystą wizję i dobrze nie bądź szczęśliwszy. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od PG  |  Źródło: Skowyt  |  14 maja 2013 r.

Niedawno mój mąż i ja mieliśmy badania wzroku w Kirk Eye Center. Wszyscy byli po prostu wspaniali i wspierający. Również z pewnością podobało nam się ciepłe i przyjazne przyjęcie w recepcji i od Judy oraz niesamowita uwaga, czas i szczegóły, które pokazała nam optyk Mimi i jej koledzy. Zamówiliśmy również nasze okulary w Ośrodku Optycznym. Świetna grupa. Stożek Patti Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od PG  |  Źródło: Skowyt  |  14 maja 2013 r.

Niedawno mój mąż i ja mieliśmy badania wzroku w Kirk Eye Center. Wszyscy byli po prostu wspaniali i wspierający. Również z pewnością podobało nam się ciepłe i przyjazne przyjęcie w recepcji i od Judy oraz niesamowita uwaga, czas i szczegóły, które pokazała nam optyk Mimi i jej koledzy. Zamówiliśmy również nasze okulary w Ośrodku Optycznym. Świetna grupa.Patti Cone Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od MP  |  Źródło: Facebook  |  Październik 11, 2020

Przeczytałem recenzje w Internecie i wybrałem Kirk Eye Center i co to była za wspaniała decyzja. Moja wizja stawała się pochmurna i zdecydowałem, że nadszedł czas, aby sprawdzić moje oczy. Potrzebowałam operacji zaćmy i dr Kent Kirk wykonał ją dla mnie wczoraj. Zabieg trwał około 15 minut i podczas całego zabiegu nie było bólu. Nie miałam żadnych skutków ubocznych: żadnego zapalenia, żadnej infekcji, żadnego obrzęku, żadnego krwawienia, żadnej jaskry ani problemów z siatkówką. Kiedy piszę dzisiaj online, mogę teraz lepiej czytać ekran komputera niż w okularach. Na mojej dzisiejszej wizycie kontrolnej dr Kent Kirk powiedział mi, że wszystko poszło tak dobrze, że mogę znów zacząć jeździć. Bez ograniczeń. Nie mógłbym być bardziej zadowolony. Dr Kent Kirk jest „Michaelem Jordanem” okulistów. WYSOCE REKOMENDOWANE! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od PM  |  Źródło: Facebook  |  Październik 11, 2020

Przywiozłam moją starszą mamę na konsultacje z wydziałem optycznym w sprawie nowej pary okularów dwuogniskowych. Robin był niesamowity! Była niesamowicie cierpliwa i miła. Wyszła poza to, czego bym od niej oczekiwała, cały czas okazując szacunek mojej matce, mimo że jej szczególna sytuacja była trudna. Robin sprawiła, że ​​nasz dzień! Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od DC  |  Źródło: Facebook  |  Październik 11, 2020

Jestem bardzo zadowolony ze wszystkich lekarzy w Kirk Eye Center. 15 lat temu miałam operację oka LASIK i do dziś mam 20/20. Wracam co roku na coroczne badanie wzroku. I zawsze cieszę się, jak wspaniały jest cały personel Kirk Eye Center. Więcej

5.0
DAPI
Recenzja od RH  |  Źródło: Facebook  |  Październik 11, 2020

Dokładne badania oczu i szeroka gama oprawek. nasza rodzina jeździ do nich od lat! Więcej

*Indywidualne wyniki nie są gwarantowane i mogą się różnić w zależności od osoby. Obrazy mogą zawierać modele.